22/02/16

SEMESTER AKHIR

22/2/2016 bermula kisah semester terakhir bagi Masiswa UPSI itake 2102/2013. Perasaan ? firstday rasa macam lama lagi nak habis. Teruja pon ada. Yang paling sedih teringat Family kat kampung rasa sebak dihati tak siapa yang rasa. Nak meraung rasenye.. tapi apa di kisahkan masa akan berlalu. jadi jangan fikirkan masa yang lepas dan berfikir apa nak buat hari esok...

Assignment ?? minggu first ni just kenal kenal dulu. Nanti dah masuk minggu 2/3 barulah masuk mood Assignment tu.. Lepas tu minggu 12/13 barulah mengalabah nak siapkan. Kalau ikotkan niat semseter ni nak buat yang terbaik..kononya..tapi kadang-kadang niat tu datang first je.. Dah masuk hilang semua..Tapi Insyallah kali terakhir semsester ni akan aku cuba buat yang terbaik.
Load disqus comments

0 Alasan Murid